Arte Facta in Dalen

Arte Facta: Hip atelier in het centrum van Emmen en Dalen

Over Arte Facta

Arte Facta valt onder de rubriek kunstenaar in Coevorden.

Een inspirerend hip atelier met creatieve workshops in het centrum van Dalen. Een 2e locatie bevindt zich tegenover de grote kerk in Emmen.

Ik ben Brigitta van Hilst en ik heet u van harte welkom op mijn pagina. Ik geef creatieve workshops en ik ben zelf creatief kunstenaar en workshopdocente. En ik heb een heel HIP atelier voor jou. Binnen mijn atelier geef ik workshops in mozaïeken, servies schilderen, sieraden ontwerpen en het ontwerpen van glaskralen. Maar ook voor kleien, glazuren, dikke dames schilderen en design lampen maken ben je bij mijn atelier op het juiste adres. Naast workshops geef ik ook cursussen in beeldende kunst en kan je bij mij ook voor opdrachten terecht.

Ik geef reeds 22 jaar workshops aan particulieren en bedrijven. En je boekt een workshop al vanaf 2 personen op doordeweekse dagen. Vandaar dat de workshops veel worden geboekt.

Er kan weer volop op locatie Emmen en locatie Dalen worden geboekt. Jullie zijn 7 dagen per week welkom. Er zijn 16 werkplekken in beide ateliers samen met een goede ventilatie.

Workshops kunnen geboekt worden via contact hier rechts of telefonisch op 06-26824732. 24 uur van te voren afmelden indien je onverhoopt toch niet kan komen, zo niet dan wordt er lesgeld in rekening gebracht.

Dit jaar ook weer vaste cursusdagen in Dalen op dinsdagavond en woensdagochtend. In Emmen op dinsdagavond, donderdagochtend, donderdagavond en vrijdagochtend!

Klik hier rechts door naar mijn website voor aanbiedingen, die staan op de homepagina rechts in het groene vlak.

Tot snel!

Brigitta van Hilst


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Arte Facta uit de rubriek kunstenaar uit Coevorden is gevestigd aan de Hoofdstraat 49 in Dalen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26824732.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Arte Facta zijn o.a. :