Carcleaning Coevorden in Coevorden

Carcleaning Coevorden

Over Carcleaning Coevorden

Carcleaning Coevorden valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Coevorden.

Welkom bij Carcleaning Coevorden.

Car Cleaning Coevorden is en bedrijf dat zich bezig houd met een nieuwe duurzame vorm van autoreiniging met behulp van stoom op locatie voor particulieren en bedrijven, wij reinigen zowel het exterieur als het interieur.

Wij wassen met behulp van stoomreinigers uw auto(‘s) met het minimale waterverbruik van slechts 3 liter per wasbeurt. Terwijl de wasstraat gemiddeld 350 liter per beurt gebruikt.

Enkele voordelen: -Wij werken op locatie -100% krasloos -Minimaal waterverbruik -gemiddeld 3 liter per wasbeurt

Onze diensten : Wij reinigen je auto, zowel binnen als buiten, met stoom. Onze speciale steamer werkt met droge stoom onder een hoge druk. Hiermee komen wij ook op plekken die de wasstraat overslaat: deurstijlen, achter het tankkepje, kofferbakranden enzovoort. Bovendien werkt stoom desinfecterend: wel zo handig voor het interieur! Na de reiniging zetten wij je auto in de wax, zodat je auto een mooie glans krijgt en langer schoon blijft.

Bekijk ook onze website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Carcleaning Coevorden uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Coevorden is gevestigd aan de VNlaan 23 in Coevorden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41656463.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Carcleaning Coevorden zijn o.a. :