Cijfercoaching.nu in Noord-Sleen

Cijfercoaching.nu uit Noord-Sleen heeft geen profiel.

Wat doet Cijfercoaching.nu in Noord-Sleen

Cijfercoaching.nu is een coaching uit Coevorden. Men is gevestigd aan de Tuinweg 1. Het telefoonnummer van Cijfercoaching.nu in Noord-Sleen is 06-40358351.

Is Cijfercoaching.nu in Noord-Sleen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Coevordenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Cijfercoaching.nu in Noord-Sleen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Coevorden levert onder andere :

Heb jij wellicht moeite met het plannen van je huiswerk? En begin je vaak met het leukste/beste vak, zodat er geen tijd meer overblijft voor de vervelendste vakken? Wil het allemaal niet zo lukken met wiskunde of rekenen? Dan is CijferCoaching iets voor jou. Samen gaan we werken aan een betere verdeling van je vakken over de dagen en leer ik je hoe je je huiswerk beter kunt indelen. Kortom we gaan samen aan de slag om het begrip en je cijfers te verbeteren. Maar ook kan je terecht voor examentrainingen wiskunde A, B of C. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

  • DialoogAtelier

    Verandermanagement en Leiderschapsontwikkeling. Trefwoorden van DialoogAtelier : verandermanagement, teamcoaching, veranderprocesbegeleiding, coaching teamontwikkeling, inspiratie atelier, teamcoach, organisatie coaching, leiderschapscoaching, organisatieontwikkeling, advies organisatieverandering, advies leiderschapsontwikkeling, dialoog..

    tel. 06-24421401, Stieltjeskanaal 37, 7756PA in Stieltjeskanaal

    Meer over DialoogAtelier contact website