Dijkman Krachttraining Coevorden in Coevorden

Dijkman Krachttraining Coevorden uit Coevorden heeft geen profiel.

Wat doet Dijkman Krachttraining Coevorden in Coevorden

Dijkman Krachttraining Coevorden is een sportschool uit Coevorden. Men is gevestigd aan de Weeshuisstraat 19. Het telefoonnummer van Dijkman Krachttraining Coevorden in Coevorden is 06-26686774.

Is Dijkman Krachttraining Coevorden in Coevorden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Coevordenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Dijkman Krachttraining Coevorden in Coevorden valt onder de rubriek sportschool. Een sportschool uit Coevorden levert onder andere :

Dijkman Krachttraining Coevorden, is een sportschool gericht op functionele kracht en conditie training. ze maken geen gebruik van onnodige en onnatuurlijke apparaten, maar traint op een functionele manier met eigen lichaamseigen bewegingen. we trainen in kleine groepen en elke groep krijgt een persoonlijke begeleiding van de trainer. Zo heb je de voordelen van een personal trainer. Maar het blijft betaalbaar doordat je in een groep traint. De trainingen vinden binnen en buiten plaats. Elke groepstraining duurt een uur. Je traint altijd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer, hij/zij bereidt de work-outs voor en zorgt ervoor dat de oefeningen goed worden uitgevoerd. Als je klant bent, kan je met de online agenda zelf je trainingen inplannen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review