Help-Aut: Autisme coach in Coevorden

Help-Aut: Autismecoach biedt hulp aan jongvolwassenen vanaf 13 jaar en aan volwassenen.

Over Help-Aut: Autisme coach

Help-Aut: Autisme coach valt onder de rubriek coaching in Coevorden.

Help-Aut: Autismecoach is er voor mensen in het autismespectrum. Met en zonder diagnose. Mensen in het autismespectrum ondervinden vaak veel prikkeloverlast. Prikkels die mensen zonder autisme prima en nagenoeg automatisch kunnen verwerken, zoals geluid,licht, geur etc., zijn ware killers voor mensen met autisme. Hun hersenen hebben grote moeite om al die prikkels te verwerken. Dit zorgt over het algemeen voor veel problemen, thuis, op het werk en op school.

Mede vanuit mijn eigen jarenlange ervaringen kan ik mijn cliënten inzicht geven in hun eigen autismekenmerken en werken we samen aan de door hen gestelde doelen.

Het meest belangrijke: zo zelfstandig mogelijk in de maatschappij kunnen functioneren.

De mogelijkheden;

Autismecoaching Het coachen van jongeren en jongvolwassenen met een normale en hoge intelligentie, met (kenmerken van) autisme, adhd, add.

Autismecoaching omvat:

– Intakegesprek – Coachgesprekken Inzicht in Autisme – Coachgesprekken Rust bij Autisme – Evaluatiegesprek

www.help-aut.nl of bel 0524-234234

Het aantal coachgesprekken wordt aan de hand van het intakegesprek bepaalt.

In totaal zijn het 5 á 7 gesprekken van

Coaching kan gecombineerd worden met Levensloopbegeleiding.

Levensloopbegeleiding Levensloopbegeleiding is een vorm van pro-actieve ondersteuning in het dagelijks leven en bij naderende verandering in de levensomstandigheden. De ondersteuning vindt plaats in de directe omgeving. Thuis, op school of op de werkplek. We werken daarbij nauw samen met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgverleners.

Levensloopbegeleiding bestaat o.a. uit jhet begeleiden en structureren van dagelijkse werkzaamheden van jongeren en jongvolwassenen met een normale en hoge intelligentie, met (kenmerken van) autisme, adhd, add en hsp.

Begeleiding is erop gericht de afhankelijkheid van professionele hulpverleners te verminderen. Het doel is een zo zelfstandig mogelijke plaats in de maatschappij. We streven ernaar dat je de vaardigheden hebt om zoveel mogelijk op eigen kracht te kunnen doen. www.help-aut.nl of bel 0524-234234

We werken aan • Overzicht en inzicht krijgen • Sociale contacten en relaties opbouwen en onderhouden • Het verminderen van stress • Vrijetijdsbesteding vinden en behouden • Zo zelfstandig mogelijk wonen • Zinvolle bezigheden, zoals studeren of werken, vinden en behouden

Individuele begeleiding – het maken van een afspraak bij de dokter, gemeente of UWV. – Begeleiden tijdens bezoeken aan officiële instanties. – Begeleiden tijdens de huishoudelijke werkzaamheden en / of boodschappen doen. – Huiswerkbegeleiding ( plannen / structureren) – Budgetcoaching – Het opzetten van een sluitende huishoudbegroting. – Inkomsten en uitgaven overzichtelijk maken, op elkaar afstemmen en in evenwicht brengen. – Leren administreren en overzicht creëren. – Eerste hulp bij schulden.

Wil je meer weten, bel dan 0524-234234 of stuur een bericht via info-at-help-aut.nl of via de website.

Eventueel is vergoeding voor een begeleidingstraject vanuit de WMO/PGB mogelijk.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek: www.help-aut.nl of bel 0524-234234


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Help-Aut: Autisme coach uit de rubriek coaching uit Coevorden is gevestigd aan de Meindert van der Thijnensingel 1 in Coevorden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0524-234234.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Help-Aut: Autisme coach zijn o.a. :

Nieuws van Help-Aut: Autisme coach in Coevorden

Certificering Help-Aut: Autismecoach

Certificering Help-Aut: Autismecoach

Help-Aut: Autismecoach / Autismecentraal.nl heeft het kwaliteitskeurmerk KrAS Autisme Specialisme ontvangen!

Inloopspreekuur autisme / ADHD / ADD

Inloopspreekuur autisme / ADHD / ADD

Vanaf 11 september starten we weer met de gratis inloopspreekuren op de vrijdagochtend

Autismecoaching voor jongeren en jongvolwassenen

Autismecoaching voor jongeren en jongvolwassenen

Als je autisme hebt, kunnen veel dingen een behoorlijke uitdaging zijn. Soms heb je behoefte aan een klankbord, iemand die je een spiegel voorhoudt, je kan adviseren en ondersteunen als het gaat om werk- en privésituaties. Iemand op wie je kunt terugvallen in crisissituaties of juist in rustigere periodes. Een coach kan je verder helpen bij het creëren van structuur in je dagelijks leven, het ondernemen van dingen buiten de deur of het vinden van (ander) werk.

Help-Aut: Autismecoach

Help-Aut: Autismecoach

Help-Aut: Autismecoach biedt hulp aan jongeren, volwassenen en ouderen. Gun jezelf een goede coach!