Help-Aut: Autisme coach in Coevorden

Help-Aut: Autismecoach biedt hulp aan jongvolwassenen vanaf 13 jaar en aan volwassenen.

Over Help-Aut: Autisme coach

Help-Aut: Autisme coach valt onder de rubriek coaching in Coevorden.

Help-Aut: Autismecoach is er voor mensen in het autismespectrum. Met en zonder diagnose. Mensen in het autismespectrum ondervinden vaak veel prikkeloverlast. Prikkels die mensen zonder autisme prima en nagenoeg automatisch kunnen channelen, zoals geluid,licht, geur etc., zijn ware killers voor mensen met autisme. Hun hersenen hebben grote moeite om al die prikkels te verwerken. Dit zorgt over het algemeen voor veel problemen op het sociale vlak. De drukte in het hoofd en de stress die deze overprikkeling veroorzaakt, hebben een constante negatieve invloed op het welzijn en het functioneren van deze mensen. En het zorgt voor veel onbegrip bij de mensen om hen heen. Bij partners, kinderen, familie, vrienden en collega's. Mede vanuit mijn eigen jarenlange ervaringen kan ik mijn cliënten inzicht geven in hun eigen autismekenmerken, kunnen we samen gaan werken aan acceptatie en begrip daarvan en leren omgaan met de uitdagingen, beperkingen en mogelijkheden van het autisme en hoe daarmee om te gaan in de maatschappij.

De mogelijkheden;

- Autisme coaching

* Voor mensen in het autismespectrum. Met en zonder diagnose.

- Hypno coaching

* Het verwerken van trauma’s, angsten en negatieve ervaringen

- Hypno therapeut

- Budget coach

* Inkomsten en uitgaven overzichtelijk maken, op elkaar afstemmen en in evenwicht brengen.

Als gecertificeerd hypnotherapeut leer ik mensen in het autismespectrum om zelfhypnose toe te kunnen passen. Bij het ervaren van ( overmatige) stress, kan men d.m.v. zelfhypnose het stresslevel reduceren en rust in hoofd en lichaam creëren. Waardoor iemand weer beter kan functioneren in het dagelijkse leven. Momenteel ben ik de enige autismebegeleider die deze methodes, autismecoaching en hypnotherapie, succesvol combineert.

Eventueel is vergoeding voor een begeleidingstraject vanuit de WMO/PGB mogelijk.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek: www.help-aut.nl of bel 0524-234234


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Help-Aut: Autisme coach uit de rubriek coaching uit Coevorden is gevestigd aan de Meindert van der Thijnensingel 1 in Coevorden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0524-234234.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Help-Aut: Autisme coach zijn o.a. :

Nieuws van Help-Aut: Autisme coach in Coevorden

Autismecoaching voor jongeren en jongvolwassenen

Autismecoaching voor jongeren en jongvolwassenen

Als je autisme hebt, kunnen veel dingen een behoorlijke uitdaging zijn. Soms heb je behoefte aan een klankbord, iemand die je een spiegel voorhoudt, je kan adviseren en ondersteunen als het gaat om werk- en privésituaties. Iemand op wie je kunt terugvallen in crisissituaties of juist in rustigere periodes. Een coach kan je verder helpen bij het creëren van structuur in je dagelijks leven, het ondernemen van dingen buiten de deur of het vinden van (ander) werk.

Help-Aut: Autismecoach

Help-Aut: Autismecoach

Help-Aut: Autismecoach biedt hulp aan jongeren, volwassenen en ouderen. Gun jezelf een goede coach!