I see you Jongerencoaching in Coevorden

I see you Jongerencoaching uit Coevorden heeft geen profiel.

Wat doet I see you Jongerencoaching in Coevorden

I see you Jongerencoaching is een coaching uit Coevorden. Men is gevestigd aan de Marga klompestraat 41. Het telefoonnummer van I see you Jongerencoaching in Coevorden is 06-27066916.

Is I see you Jongerencoaching in Coevorden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Coevordenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

I see you Jongerencoaching in Coevorden valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Coevorden levert onder andere :

Soms zit je in een situatie waar je zelf geen raad mee weet, ook kinderen hebben hier last van. Dan is het prettig wanneer er iemand van buitenaf hierbij kan helpen om het juiste pad weer op te kunnen gaan en zo weer vol vertrouwen in het leven te kunnen staan. I see you Jongerencoaching is de praktijk van Krijn Platvoet, hij biedt coaching op maat. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

  • DialoogAtelier

    Verandermanagement en Leiderschapsontwikkeling. Trefwoorden van DialoogAtelier : verandermanagement, teamcoaching, veranderprocesbegeleiding, coaching teamontwikkeling, inspiratie atelier, teamcoach, organisatie coaching, leiderschapscoaching, organisatieontwikkeling, advies organisatieverandering, advies leiderschapsontwikkeling, dialoog..

    tel. 06-24421401, Stieltjeskanaal 37, 7756PA in Stieltjeskanaal

    Meer over DialoogAtelier contact website