Jonkeren en Vos / Campers Coevorden in Coevorden

Welkom bij Jonkeren en Vos / Campers Coevorden.

Over Jonkeren en Vos / Campers Coevorden

Jonkeren en Vos / Campers Coevorden valt onder de rubriek camping in Coevorden.

Jonkeren en Vos is door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf die diverse werkzaamheden en diensten kan aanbieden. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt hebben wij een aantal interessante diensten en producten. Onze klanten waarderen onze klantvriendelijkheid, deskundigheid en juiste prijsstelling. Voor onze medewerkers gaat geen uitdaging te ver en zij zijn derhalve zeer gemotiveerd, inventief maar vooral zeer deskundig. Wij voldoen in ruime mate aan het Bovag AMR (Afdeling Mobiele Recreatie) kwaliteitsbeleid in de categorie campers en caravans. Tevens is ons bedrijf Focwa gecertificeerd als camper en caravan kwaliteitsservicebedrijf.

Jonkeren en Vos uit Coevorden (Drenthe) is dé specialist op het gebied van campers, caravans en aanhangwagens. Wij hebben diverse occasions. Staat uw occasion er nu niet bij? Vraag dan een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Voor technisch onderhoud kunt u bij onze technoservice terecht. Voor reparatie en schadeherstel aan uw camper, caravan of aanhangwagen staat onze schadeservice voor u klaar. Wij voldoen in ruime mate aan het Bovag AMR (Afdeling Mobiele Recreatie) kwaliteitsbeleid in de categorie campers en caravans. Tevens is ons bedrijf Focwa gecertificeerd als camper en caravan kwaliteitsservicebedrijf. Het is zeker de moeite waard om onze mooie showroom te bezoeken. Klik hier voor een impressie van onze showroom.

De koffie staat voor u klaar! Voor meer info kunt u naar onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jonkeren en Vos / Campers Coevorden uit de rubriek camping uit Coevorden is gevestigd aan de Stephensonweg 2A in Coevorden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0524-513711.

Diensten en producten voor camping

Trefwoorden die horen bij Jonkeren en Vos / Campers Coevorden zijn o.a. :