Kledingverhuur Surprise in De Krim

Kledingverhuur Surprise: Voor al uw feestkleding!

Over Kledingverhuur Surprise

Kledingverhuur Surprise valt onder de rubriek verhuur in Coevorden.

Zoekt u leuke feestkleding om te huren? Dan bent u bij Kledingverhuur Surprise aan het juiste adres. Kledingverhuur Surprise verhuurt feestkleding van meer dan 25 thema's. U kunt langs komen in de winkel om de kleding te bekijken.

U kunt een keuze maken uit de volgende soorten thema's: Hou van Holland, ijstijd en oertijd, beroepen, boeren en boerinnen, artiesten, dieren, cowboys en indianen, eten en drinken, Halloween, Flowerpower, piraten, landen, rock en roll, religie, Tirol, sprookjes en striphelden, sint en kerst, kinderen en overig. Wanneer u op de website op een thema klikt, ziet u voorbeelden terug.

Naast verhuur, kunt u bij Kledingverhuur Surprise ook terecht voor het kopen van diverse soorten feest accessoires en producten, zoals: Pruiken, maskers, hoeden, haarspray, schmink, fake bloed, nep wonden en veel meer.

U heeft een vraag aan Kledingverhuur Surprise? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes geholpen worden. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kledingverhuur Surprise uit de rubriek verhuur uit Coevorden is gevestigd aan de Hoofdweg 30 in De Krim. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22282255.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Kledingverhuur Surprise zijn o.a. :