Massagepraktijk de Beleving in Hardenberg

"Beleef De Beleving"

Over Massagepraktijk de Beleving

Massagepraktijk de Beleving valt onder de rubriek massage in Coevorden.

Mevrouw Arriët Slot is de drijvende kracht achter Massagepraktijk de Beleving. Ik heb een gecertificeerde massageopleiding gevolgd bij de Massage Academie in Apeldoorn. Mijn massagepraktijk bevindt zich op de eerste etage van het woonadres. Het is er gezellig, maar professioneel ingericht. Bij de praktijk is er voldoende ruimte om te parkeren.

Ben je op zoek naar een heerlijke massage voor innerlijke rust, warmte of gewoon even lekker ontspannen? Kijk dan niet verder. Je bent bij Massagepraktijk De Beleving aan het juiste adres.

Soorten massages die gegeven worden bij Massagepraktijk De Beleving:

- Ontspanningsmassage, wordt in een rustig tempo en met zachte handdruk gegeven. Door je over te geven aan de handdruk en de daarbij vrij komende warmte, creëer je rust in je hoofd en lichaam en dat zorgt er voor dat stress geen kans maakt. Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest.

- Stoelmassage, is een combinatie van klassieke massage en drukpunten massage. Stoelmassage bevordert de doorbloeding van spieren en weefsel zodat afvalstoffen efficiënter uit de spieren worden afgevoerd en spanning en stijfheid in de spieren afnemen. Daarnaast heeft een stoelmassage ook een preventieve werking ter vermindering of voorkoming van stress gerelateerde klachten zoals vastzittende schouders, een stijve nek en hoofdpijn.

- Handmassage, worden je handen en onderarmen gemasseerd met een fijne olie en daarna warm toegedekt. Een handmassage is niet alleen heerlijk ontspannend, maar het zorgt ook voor een betere doorbloeding van de huid en het soepel maken van de handspieren.

Per massagebehandeling kun je rekenen op 20-30 minuten extra tijd. Die extra tijd gebruiken we voor een intake gesprek en om na de massage de praktijk weer ontspannen te verlaten.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk de Beleving uit de rubriek massage uit Coevorden is gevestigd aan de Eiberhof 27 in Hardenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52766589.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk de Beleving zijn o.a. :