Rijschool V.O.C.E in Dalen

Rijschool V.O.C.E: Verkeersopleidingscentrum Coevorden en Emmen.

Over Rijschool V.O.C.E

Rijschool V.O.C.E valt onder de rubriek rijschool in Coevorden.

De drijvende kracht achter Rijschool V.O.C.E is de heer A. Kuik. Deze rijschool heeft een bekende naam in de regio Emmen en Coevorden. Rijschool V.O.C.E was de eerste rijschool, samen met een collega, die de cursus volgde bij het CBR voor de Rijopleiding in Stappen.

Rijschool V.O.C.E streeft ernaar om altijd iets nieuws in het leven te roepen. Daardoor zal de keuze naar Rijschool V.O.C.E een eenvoudige keuze zijn. Rijschool V.O.C.E staat altijd in de top 3 van de beste slagingspercentages.

U kunt bij Rijschool V.O.C.E kiezen uit lessen van 1,5 uur en lessen van 2 uur. De kosten van de lessen en aanvragen ziet u op de website terug.

Naast rijlessen kunt u bij Rijschool V.O.C.E ook terecht voor theorie cursussen. U kunt kiezen voor een individuele cursus of klassikale cursus.

Er zijn ook nog andere rijles mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor automaat rijlessen, 2todrive rijlessen en rijlessen voor mensen met ADHD en autisme. Wij zijn de enige rijschool in de regio Coevorden die gespecialiseerd zijn in leerlingen met een ASS (Autisme Spectrum Stoornis ) en leerlingen met ADHD. Zie de website van het Spectrum Brabant www.rijles-en-autisme.nl.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Rijschool V.O.C.E? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool V.O.C.E uit de rubriek rijschool uit Coevorden is gevestigd aan de Kleine Veld 10 in Dalen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51349914.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool V.O.C.E zijn o.a. :