Vervoersbedrijf Schut in Sleen

UW ZENDING ZO OP BESTEMMING

Over Vervoersbedrijf Schut

Vervoersbedrijf Schut valt onder de rubriek koerier in Coevorden.

SPOEDVERVOER? BEL: 0591 - 36 28 48

Pakket- en palletvervoer door heel Nederland!

Als ondernemer bent u druk uw bedrijf draaiende te houden. Dat kost geld, tijd en energie. Uw logistieke gedeelte kunt u dan ook het beste uitbesteden. Wij vervoeren uw pakketten, vracht, pallets en andere soorten goederen in binnen- en buitenland. Wij verzorgen ook nachtdistributie en spoedvervoer met onze 24 uursservice.

In 1991 zijn wij begonnen met een klein bedrijf voor het bezorgen van kranten en tijdschriften bij benzinepompen en winkels. vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een internationaal vervoersbedrijf. We hebben tientallen auto's en meerdere chauffeurs. Vanuit Sleen Drenthe vervoeren wij elke dag diverse opdrachten. We rijden veelal in Nederland, maar onze koeriersdiensten zult u ook op de weg aantreffen in Duitsland en Belgiƫ. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en maken gebruik van onze diensten. Uw zending is in goede handen bij onze chauffeurs. Van begin tot het einde zijn wij betrokken. Uw pallets, pakketjes en andere soorten vracht wordt netjes op tijd afgeleverd op plaats van bestemming. We hebben een kwaliteitsscore verkregen van Media Logistics van 100%. Hier zijn we natuurlijk trots op, maar is dus ook wat we willen uitdragen. 100% tevredenheid.

Heeft u spoedvervoer nodig? Ook 's-nachts en in het weekend kunt u ons bereiken en rijden wij uw vracht. Klik hier rechts op onze website, waar u direct uw spoed verzending kunt invoeren, of bel naar: 0591 - 36 28 48


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vervoersbedrijf Schut uit de rubriek koerier uit Coevorden is gevestigd aan de Meulenakker 4 in Sleen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-362848.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Vervoersbedrijf Schut zijn o.a. :