Inloopspreekuur autisme / ADHD / ADD

Vanaf 11 september starten we weer met de gratis inloopspreekuren op de vrijdagochtend

Inloopspreekuur autisme / ADHD / ADD

Het Autisme Inloop Centrum Coevorden gaat weer open op afspraak. Het AICC is vanaf vrijdag 28 augustus 2020 weer open om gratis informatie en een luisterend oor te bieden. In verband met de Corona-regelgeving geen vrij inloopspreekuur, maar u bent van harte welkom op afspraak.

Info-ochtend Elke vrijdagochtend (behalve tijdens de schoolvakanties) bent u van 10.00 uur tot 12:00 uur welkom op ons spreekuur. Het spreekuur is bedoeld voor mensen met autisme (of een vermoeden daarvan) en voor ouders, partners, grootouders, leerkrachten of andere betrokkenen. U heeft dan een persoonlijk gesprek met een van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken over uw vragen, ervaringen en zorgen. Het maken van een afspraak vooraf is noodzakelijk. Dat kan via het online formulier op onze website www.autismecentraal.nl via info@help-aut.nl en via telefoonnummer 0524-234234.

Het Autisme Inloop Centrum is een laagdrempelig informatiepunt gevestigd in het Zorgcentrum Aleida Kramer in Coevorden. Meindert v.d. Thijnensingel 1.

Geplaatst op dinsdag 8 september 2020.

Over Help-Aut: Autisme coach

Dit bericht is geschreven door Help-Aut: Autisme coach. Het bedrijf valt onder coaching uit Coevorden. Trefwoorden van Help-Aut: Autisme coach uit Coevorden : autismecoach, coach bij autisme, hypnose bij autisme, levensbrede begeleiding, gemeente coevorden, WMO, PGB, ADHD, PDD-nos.

Lees meer over Help-Aut: Autisme coach.