Goede ideeën ontstaan door creatief denken!

Accountantskantoor Albo is in 2017 opgericht door Albert Wilting en heeft zich gevestigd te Oosterhesselen.

Accountantskantoor Albo is in 2017 opgericht door Albert Wilting en heeft zich gevestigd te Oosterhesselen. Mede door de overname van een aantal cliënten waarvoor Albert werkzaam was bij zijn laatste dienstverband is nu een vrij breed klantenbestand opgebouwd in het midden- en kleinbedrijf.

Albert heeft 21 jaar accountancyervaring opgedaan bij een drietal grotere accountantskantoren waarbij gewerkt is op kleinere vestigingen. Dit heeft er aan bijgedragen dat vrij brede ervaring is opgedaan in alle facetten van de accountancy.

De ervaring is enerzijds opgedaan bij voornamelijk midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Daarnaast is vanuit een accountantskantoor een jaar gewerkt als controller bij een internationale lijmfabriek en zijn diverse wettelijke controles gedaan bij grote ondernemingen.

Over Accountantskantoor Albo

Dit bericht is geschreven door Accountantskantoor Albo. Het bedrijf valt onder accountant uit Coevorden. Trefwoorden van Accountantskantoor Albo uit Oosterhesselen : jaarrekening, salarisadministratie, subsidies, advisering, advies kantoor, belastingen, Accountantskantoor, midden- en kleinbedrijf, professioneel accountant .

Lees meer over Accountantskantoor Albo.