DialoogAtelier in Stieltjeskanaal

DialoogAtelier

Over DialoogAtelier

DialoogAtelier valt onder de rubriek coaching uit Coevorden.

Ons motto: "Verander met Visie, Verbinding en Vertrouwen"

De drijvende kracht achter DialoogAtelier is Marja Rijsdijk. Marja heeft altijd al interesse gehad in intermenselijke relaties en gedrag. Dit heeft ertoe geleid dat Marja zich heeft verdiept in de theorie van organisatie- en cultuurverandering en leiderschap. Daarom heeft Marja DialoogAtelier opgericht.

Als visie heeft Marja dat veranderprocessen in organisaties versnellen door eerst stil te staan bij weerstand, emotie en gedragspatronen. Als missie heeft Marja om gedrag en dilemma's bespreekbaar te maken. Want de ├ęchte verandering begint bij het bespreekbaar maken van spanningsvelden en lastige situaties. Samen met u en uw organisatie kan DialoogAtelier helpen in het proces van veranderen en ontwikkelen.

U kunt als organisatie/bedrijf bij DialoogAtelier terecht voor advies, coaching en begeleiding bij (management)ontwikkeling, verandermanagement, leiderschapscoaching en veranderprocesbegeleiding. Uitgebreide informatie over deze diensten ziet u op de website terug.

Bekijkt u daarom eens de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan DialoogAtelier? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DialoogAtelier uit de rubriek coaching uit Coevorden is gevestigd aan de Stieltjeskanaal 37 in Stieltjeskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24421401.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij DialoogAtelier zijn o.a. :

Nieuws van DialoogAtelier in Stieltjeskanaal

Coaching op Vrijdag - Leiderschapscoaching

Coaching op Vrijdag - Leiderschapscoaching

Neem jij weleens de tijd voor reflectie en bezinning? Voor even stil staan bij dagelijkse vraagstukken en dilemma's?